Головна Новини Світ Росія У Кремлі заявили, що хочуть припинення війни, але після досягнення своїх цілей: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заявили, що хочуть припинення війни, але після досягнення своїх цілей: подробиці

Пєсков повідомив цілі Росії у війні проти України

2 квітня 2022, 22:45 comments1232
Поділіться публікацією:

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков повідомив про важливість продовження переговорів з Україною, аби "цілі військової операції були досягнуті якнайшвидше і бойові дії припинилися". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Пєсков зробив в інтерв'ю телеканалу Белта 1. Про це пише БЕЛТА.

У Кремлі заявили, що хочуть припинення війни, але після досягнення своїх цілей: подробиці

Пєсков - фото з відкритих джерел

"Ми були б раді продовжувати переговори саме в Білорусі. Але цього не хочуть українці. Для них це чомусь або незручно, або з якихось інших причин. Але погодьтеся, що головне – намацати те місце, де ми сходимося з українськими перемовниками. І головне, щоб вони продовжувалися. Хоч у Стамбулі, хоч десь. Але головне, щоб тривали. Тому що зрештою всі хочуть, щоб цілі військової операції (війни проти України — ред.) були досягнуті якнайшвидше і ці бойові дії припинилися. Це можливо шляхом цих мирних переговорів. Хоча вони йдуть непросто", — заявив Пєсков.

Пєсков також зазначив, що так звана "демілітаризація" України "йде повним ходом", а військова інфраструктура держави дуже зруйнована, що, за словами прессекретаря Путіна, є однією з важливих цілей у війні.

Пєсков також висловив сподівання щодо того, що міфічні "націоналістичні уподобання" на території України зникнуть.

"Ми все ж таки розраховуємо і сподіваємось на те, що так чи інакше такі прояви націоналістичних ідей будуть заборонені в Україні. Ми сподіваємося, що все-таки російська мова відновить свої позиції в Україні", — повідомив Пєсков.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Кремль активізував війська в Придністров'ї: Україна готується до провокацій. РФ не дотримується жодних правил ведення війни, тож з її боку провокації можуть бути будь-якими. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини