У Міноборони РФ назвали фінальну мету для завершення "СВО" в Україні

У Росії заявили, що «СВО» завершиться, коли армія агресора зможе «знищити» резерви України

Заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудінов заявив, що нібито ЗСУ мають у розпорядженні до чотирьох бригад, які Київ може використати на будь-якому напрямку.

"У них залишається енна кількість ресурсу. Тобто, ми цей ресурс фіксуємо. Ми знаємо, що вони ще мають до чотирьох бригад, і, як кажуть, техніки теж для цих бригад", - сказав Алаудінов.

За його словами, нібито російські війська спостерігають за тим, де і як цей особовий склад буде задіяний. Алаудінов також не виключив, що знищення цього ресурсу, а також зайняття прийнятних для Росії тактичних позицій стане фінальною частиною завершення так званої "спеціальної військової операції".

Крім цього, він вкотре прокоментував ганьбу Росії на Курському напрямку. Зокрема, він заявив, що у Курську саме Сили спеціальних операцій (ССО) ЗСУ очолили ударний кулак. При цьому він знову вигадав якихось найманців у лавах української армії.

"Ударний кулак, який був спрямований на курський напрямок, очолювали СЗГ. У них дуже багато найманців було безпосередньо, коли вони входили на територію Курської області", - сказав Алаудінов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Алаудінов уже оголошував про те, що так звану "спеціальну військову операцію" Росії в Україні вже завершено і тепер потрібно лише об'єднати народи, щоб потім жити "в дружбі".

При цьому міністр закордонних справ країни-агресора Сергій Лавров заявив, що для РФ українці нібито в більшості випадків все ще є "братським народом".