У Патрушева трапилася істерика на тлі провалів росіян у Курській області

Патрушев заявив про "агонію" ЗСУ на тлі «неминучого краху неонацистського київського режиму»

Нещодавні події в Курській області стали черговим свідченням протистояння між Росією і НАТО, що поглиблюється, заявив помічник кремлівського диктатора Володимира Путіна Микола Патрушев. Він заявив, що атака ЗСУ на цей регіон була ретельно спланована і проведена нібито за активної підтримки західних спецслужб: західні країни, насамперед США, відіграють ключову роль у координації та матеріально-технічному забезпеченні таких операцій.

"Операція в Курській області також спланована за участю натівців та західних спецслужб. Ця злочинна акція викликана передчуттям неминучого краху неонацистського київського режиму, що наближається", — заявив Патрушев.

На його думку, заяви США про непричетність до цих подій не відповідають дійсності. Він стверджує, що Вашингтон нібито часто діє за подвійними стандартами: декларує одне, але на практиці чинить інакше.

У випадку з Україною, заявив Патрушев, підтримка Заходу лише посилює кризу, перетворюючи країну на інструмент проти Росії, що в кінцевому підсумку може призвести до втрати Україною свого суверенітету та територіальної цілісності.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ЗСУ 6 серпня розпочали операцію у Курській області. Вона проходить настільки успішно, що росіяни не можуть повірити в те, що найвище військове керівництво України змогло її спланувати, саме тому й вигадують різні історії із помічниками із Заходу. Наприклад, у Міноборони країни-агресора заявили , що Києву допомогли спланувати операцію в Курській області західні спецслужби. Водночас у Держдумі вважають, що операцію на Курщині спланували у МІ-6.