У Пітері силовики розігнали секс-вечірку: за вхід на неї платили величезні гроші

Люксовий квиток на секс-вечірку в Пітері для пари коштував майже 700 тисяч рублів

У Росії з її "скрєпами" черговий скандал. Відомо, що організація "Російська громада" звернулася до поліції Санкт-Петербурга з вимогою розігнати закриту секс-вечірку бал "Inferno".

Відомо, що в ніч на неділю в готелі "Палац Трезіні", який належав Євгену Пригожину, відбувалося "імерсивне шоу Inferno". Організатори заходу обіцяли гостям, що вони зможуть відкрити "світ без сковуючих правил і кордонів" та "пізнати справжню спокусу".

Як зазначається, всі учасники вечірки нібито мали пройти обов'язкову співбесіду. При цьому вони повинні були дотримуватися дрес-коду та бути "відповідними рівню заходу". За інформацією росЗМІ, дівчата мали прийти на секс-вечірку у чорних сукнях, а чоловіки – у смокінгах. При цьому і ті, й інші мали мати чорну маску – головний атрибут вечірки.

За інформацією "Російської громади", мінімальна вартість квитка на закритий захід становила 35 тисяч рублів для жінок і 145 тисяч рублів для чоловіків. При цьому вказується, що люксовий квиток для пари коштував 695 тисяч рублів.

Після заяви представників російської громадської організації до місця проведення закритої секс-вечірки приїхала поліція з перевіркою,

За заявою громадських працівників на місце прибула поліція, яка організувала перевірку.

Ось так поки одні воюють під прапорами Спаса Нерукотворного, інші влаштовують оргії в костюмах чортів у центрі міста. На цей раз у них не вийшло. Співробітники поліції провели перевірку, гості швидко розбіглися ", – заявили у російській організації.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в РФ вже був скандал навколо "голої вечірки", яку особисто прокоментував кремлівський диктатор Путін.