У Путіна з'явилася нова фаворитка, яка має політичні амбіції

Каміла Валієва підтримала главу Кремля і нарвалася на критику у мережі

Знана в Росії фігуристка Каміла Валієва вперше публічно висловила підтримку президенту країни Володимиру Путіну. Це сталось після того, як юна спортивна знаменитість побувала на церемонії відкриття спортивного заходу разом із господарем Кремля.

Таку заяву Каміла Валієва оприлюднила на власному telegram-каналі. Там російська спортсменка висловила вдячність Володимиру Путіну за "Ігри майбутнього" — фіджитал-турнір, який відбудеться з 21 лютого по 3 березня у містах Казань та Сочі.

"Ми перша країна, яка влаштовує такий міжнародний турнір, і в цьому величезна заслуга нашого президента, я йому шалено вдячна.

Хочу ще раз висловити величезну подяку за те, що підтримуєте мене в дуже складний період. Дякую за вашу любов та добрі слова.

Сподіваюся, попри все, наша країна ставатиме лише сильнішою і створюватиме нові світові формати”, – написала спортсменка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗМІ дізналися нові подробиці про пасію Путіна. Можливо, росіянка Катерина Мізуліна – тепер нова коханка господаря Кремля Володимира Путіна, як інформує The Mirror. Як з’ясували, вона — донька сенаторки з РФ Олени Мізуліної.

Катерині Мізуліній — 39 років, вона є головою Російської Ліги безпечного інтернету, а її матір - переконана путіністка, що є пропагандистом антиукраїнських методичок кремлівського режиму. Батько Катерини, Михайло Мізулін — відомий, як професор-філософ, він є одним з провідних вчених російської столиці. Росіянка докладає зусиль, аби очистити соціальні мережі від тих, хто критикує Путіна і його диктаторські рішення. Як повідомляють, Мізуліна є випускницею Школи східних і африканських досліджень Лондонського університету 2004 року і має ступінь історії мистецтв та індонезійської мови. Вона була перекладачем в складі офіційних російських делегацій, які їздять до Китаю.