Головна Новини Світ Росія У Радфеді накинулися із погрозами на Європарламент після його резолюції щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Радфеді накинулися із погрозами на Європарламент після його резолюції щодо України

У Радфеді обізвали європарламентарів «купкою безвідповідальних політиків» після їхньої резолюції на підтримку України

сьогодні, 15:15
Поділіться публікацією:

У Радфеді Росії відреагували на резолюцію Європарламенту із закликом негайно дозволити Україні бити західною зброєюпо території РФ. Зокрема, перший заступник голови комітету Радфеду з міжнародних справ Володимир Джабаров заявив, що рішення Європарламенту мають рекомендаційний характер і не є обов'язковими для виконання.

У Радфеді накинулися із погрозами на Європарламент після його резолюції щодо України

Володимир Джабаров

При цьому Джабаров назвав рішення членів Європарламенту, що її ухвалили, "купкою безвідповідальних політиків". На його думку, вони зайняті лише штампуванням резолюцій, спрямованих не на налагодження нормальних відносин з Росією, а на посилення конфронтації.

"Усі рішення Європарламенту мають рекомендаційний, але в жодному разі не обов'язковий характер. Нехай вони із цими резолюціями сидять спокійно і живуть, доки їх ніхто не чіпає", — заявив Джабаров.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що з сьогодні Європарламент підтримав резолюцію із закликом до країн блоку якнайшвидше зняти всі обмеження на удари України вглиб території Росії. Відомо , що за резолюцію проголосували 425 депутатів, проти – 131, ще 63 утрималися. У резолюції депутати Європарламенту вимагають від країн Євросоюзу зняти нинішні обмеження, які заважають Україні використовувати західні системи озброєння проти законних військових цілей у Росії. Європаралментарії звертають увагу на важливий момент, що якщо й надалі діятимуть обмеження, то це поставить Україну у становище, коли вона не зможе ефективно оборонятися. У результаті Україна буде вразливою до нападів на своє населення та інфраструктуру. Депутати Європарламенту також повторно закликали держави-члени виконати своє зобов'язання до березня 2023 року поставити Україні мільйон боєприпасів, а також натиснути на свої уряди для того, щоб прискорити постачання зброї, систем протиповітряної оборони та боєприпасів, включаючи ракети Taurus.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини