Головна Новини Світ Росія У Радфеді заявили, що Путін змінив ядерну доктрину через підколки Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Радфеді заявили, що Путін змінив ядерну доктрину через підколки Заходу

У Радфеді заявили, що Путін змінив ядерну доктрину через постійні підколки країн Заходу

сьогодні, 16:15
Поділіться публікацією:

У Росії заявили, що оновлення ядерної доктрини означає одне – терпінню кремлівського диктатора Володимира Путіна нібито настав кінець. Зокрема, про це сказав заступник голови комітету Ради Федерації у міжнародних справах Володимир Джабаров.

У Радфеді заявили, що Путін змінив ядерну доктрину через підколки Заходу

Ядерна зброя РФ

"Президент показав, що його терпінню прийшов кінець. Ось ці постійні підколи, що Росія не наважиться, не переступить червоні лінії, що це все слова. Я думаю, що після заяви президента багато країн замисляться, зокрема США, Великобританія та Франція", — заявив російський чиновник.

Джабаров зазначив, що влада ряду країн Заходу вважає, що ніхто не наважиться завдати по них удару, в тому числі через відстань. При цьому він стверджує, що нібито така думка помилкова. Сенатор країни-агресора зазначив, що як тільки Україна завдасть удару по російській території американській та британській зброї, Москва матиме право вдарити по ядерній державі.

"І ми зважимося, адже на кону стоїть безпека нашої країни", — наголосив сенатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Росії вирішили змінити ядерну доктрину. Кремлівський диктатор Володимир Путін особисто пригрозив західним державам ядерним ударам, якщо Україна битиме територією РФ британськими або американськими ракетами. На думку експертів, така заява була зроблена саме для того, щоб налякати Байдена, і він відмовився давати Україні дозвіл бити по Росії. Крім того, розвідка США заявила, що якщо США та їхні союзники дозволять Україні здійснювати далекобійні удари по території РФ, Кремль може вдатися до більш жорстких дій у відповідь.

Також "Коментарі" розповідали , що так званий президент Білорусі також підтвердив можливість завдання ядерного удару по країнах Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини