Головна Новини Світ Росія У РФ заявили, що військовою метою №1 є терор мирного населення: куди збираються бити
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили, що військовою метою №1 є терор мирного населення: куди збираються бити

У РФ заявили, що до жовтня потрібно знищити всю енергогенерацію України та зупинити роботу АЕС

26 вересня 2024, 14:59 comments4919
Поділіться публікацією:

У Росії вже відверто говорять про те, що до зими потрібно знищити енергосистему України. Про це заявив російський військовий аналітик Ігор Коротченко.

У РФ заявили, що військовою метою №1 є терор мирного населення: куди збираються бити

Росія

Таким чином, він відреагував на заяву президента Володимира Зеленського в ООН про те, що Росія знищила 80% енергогенерації.

"Я думаю, що нам треба орієнтуватися не на заяву Зеленського, а на нашу власну розвідувальну оцінку. Знищено, я думаю, далеко не все. Будь-які заяви Зеленського ми маємо розглядати не через призму того, що він каже правду, а що це є елементом або стратегічної дезінформації, великої політичної гри Києва разом із Заходом, або має якісь тактичні цілі. А з практичної точки зору нам необхідно знищити всю електрогенерацію України до вересня — жовтня. Тобто, треба відключити Україну від розетки", — заявив Коротченко.

За його словами, таким чином "координація, ефективне зміцнення армії, робота підприємств ВПК України, а найголовніше, тил ЗСУ — все це посиплеться".

Також росіянин заявив, що в Україні нібито залишаються АЕС, але РФ нібито бити по них не буде, але зупинити їхню роботу зможе.

"Залишаються ще АЕС — по них ми завдавати ударів не будемо і не можемо. Але є інші способи зробити так, щоб вони припинили вироблення електроенергії. Для цього є інші можливості, способи. Я вважаю, їх треба приймати. Знищити електрогенерацію України — військове завдання номер один для Росії. Це законна військова ціль", — заявив він.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Зеленський в ООН повідомив про те, як РФ знищує електрогенерацію України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини