У Росії назвали нові області України, які хочуть включити в склад РФ

Депутат Держдуми РФ Віталій Мілонов назвав п'ять областей, які Росія хоче анексувати в майбутньому.

Депутат російського парламенту від путінської партії "Единая Россия" Віталій Мілонов заявив, що до території Росії потрібно додати ще щонайменше 5 українських областей.

Віталій Мілонов у своїй пропагандистській промові закликав у майбутньому до нової незаконної анексії України.

"Для мене зміни очевидні – це входження до складу Російської Федерації ряду нових областей: Київської, Одеської, Запорізької, Дніпропетровської та Харківської", – сказав Мілонов.

Цікаво, що Запорізька область, яку Віталій Мілонов назвав у своєму списку, вже незаконно анексована згідно з конституцією РФ.

Нагадаємо, що Росія анексувала Крим у 2014 році. У 2022 році за указом Путіна Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну та окупувала території на сході та півдні. У вересні окупаційні адміністрації Херсонської, Запорізької областей та "ЛНР" з "ДНР" заявили про проведення референдумів щодо приєднання до Росії. Референдуми, які набрали нібито близько 90% голосів за включення у склад РФ міжнародна спільнота вважає недійсними та незаконними.

3 жовтня Держдума РФ підтримала незаконну анексію українських територій. Цікаво, що за "приєднання" проголосувало більше депутатів, ніж було присутньо в парламенті. Росіяни назвали це "технічним збоєм". ООН, ЄС та інші країни заявили, що рішення Росії є незаконним та порушує міжнародні права.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії розповіли, що для них буде остаточною перемогою.

Також "Коментарі" писали про українського політичного оглядача Віталія Портникова, який пояснив, чи погодиться Путін на мирні переговори з Україною.