Головна Новини Світ Росія У Росії розповіли, що для них буде остаточною перемогою (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розповіли, що для них буде остаточною перемогою (ВІДЕО)

Російський пропагандист назвав, що стане остаточною перемогою Росії у війні. На його думку, Орбан погодиться на такі ідеї.

13 грудня 2023, 16:50 comments5221
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські пропагандисти обговорили, що для них буде означати остаточна перемога у війні. За словами одно з них, це вихід на кордони з Польщею, Словаччиною та Угорщиною, а в ідеалі російський прапор над Капітолієм у США.

У Росії розповіли, що для них буде остаточною перемогою (ВІДЕО)

Пропагандист РФ розповів про остаточну перемогу Росії

Російський пропагандист в ефірі телебачення РФ заявив, що лідери Угорщини Віктор Орбан та Словаччини Роберт Фіцо не будуть проти, якщо Росія матиме з ними спільний кордон.

"СВО повинна закінчуватись на Західному Бузі. Річка Західний Буг, кордон з Польщею, Словаччиною. Думаю Фіцо не відмовиться від спільного кордону з Росією, і Орбан не відмовиться. У Росії є потенціал, є можливість цей план реалізувати", — сказав гість пропагандистського шоу.

Пропагандист заявив, що немає претензій до Путіна, якого назвав "гарною людиною". За словами росіянина остаточна перемога Росії буде у разі захоплення усієї території України та повалення влади у США.

"Російський народ та підтримка російського народу. Це точно присутнє і це частина перемоги, яка обов’язково буде, і вона буде там, Західний Буг, західний кордон. А далі Андріївський прапор буде на розвалинах Капітолію — це повинно бути, адже це буде остаточна перемога", — стверджує громадянин РФ.

Уривок російського шоу у якому пропагандист розповів, що буде остаточною перемогою для Росії опублікував радник очільника МВС Антон Геращенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські пропагандисти спробували виправдати війну в Україну.

Також "Коментарі" писали, що США розкритикували цинічну російську пропаганду від Небензі в ООН.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини