У Росії пенсіонери побилися через прострочені продукти (ВІДЕО)

Місцеві жителі кажуть, що така ситуація відбувається вже не вперше

Мешканці міста Новосибірська Російської Федерації побились просто біля звалища, куди працівники супермаркетів викидають харчі з перебільшеним терміном придатності. Дідусів з бабусями та інших міських мешканців зібралось багато, їжі на всіх не вистачало. Тому присутні почали сваритись та битись. На ролику, який розміщений в соціальних мережах, видно, як городяни виривають одне одному з рук пакети та згортки з їжею.

Найбільше дісталось зіпсованих продуктів молодим містянам з характерною зовнішністю. Вони пробились до баків, куди це все скинули і хапали пакунки.

Деякі знавці прийшли зі своїми стільчиками, аби з них зручніше було діставати їжу. Тут наштовхалось скільки люду, що привезених пакунків всім не вистачило. Новосибірці нервували, обзивали і навіть штовхали один одного.

Жителі цього району кажуть, що такі розборки тут відбуваються постійно, коли привозять на смітник чергові партії зіпсованих харчів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що у Росії тату-майстер наклала на себе руки в прямому ефірі. В Росії, в місті Зеленоград молода городянка привселюдно вчинила самогубство. Зробила вона це під час прямого ефіру в соціальних мережах. На відео, яке розміщене в Інтернеті, можна побачити, як молода росіянка примостилась на кінці балкона і повторює слова пісні групи ЛСП "Номери". Цей твір заборонений в сусідній країні, бо закликає до самогубства. Коли прозвучала фраза: "І каменем вниз..", зривається з балкона і летить вниз. Юнка мала професію тату-майстра. До запланованого суїциду вона поставила в соціальних мережах фото, де шия дівчини вся у синцях.