Головна Новини Світ Росія У Росії тату-майстер наклала на себе руки в прямому ефірі (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії тату-майстер наклала на себе руки в прямому ефірі (ФОТО, ВІДЕО)

За день до самогубства дівчина опублікувала у мережі дивне фото

13 вересня 2021, 23:20 comments2965
Поділіться публікацією:

В Росії, в місті  Зеленоград молода городянка привселюдно вчинила самогубство. Зробила вона це під час прямого ефіру в соціальних мережах. Інформує про цей інцидент Telegram-канал "Бурхливий світ".

У Росії тату-майстер наклала на себе руки в прямому ефірі (ФОТО, ВІДЕО)

Росіянка наклала на себе руки в прямому ефірі (фото: instagram.com/smexegrex)

На відео, яке розміщене в Інтернеті, можна побачити, як молода росіянка  примостилась на кінці балкона і повторює слова пісні групи ЛСП "Номери". Цей твір заборонений в сусідній країні, бо закликає до самогубства. Коли прозвучала фраза: "І каменем вниз..", зривається з балкона і летить вниз.

Юнка  мала професію тату-майстра. До запланованого суїциду вона  поставила в соціальних мережах фото, де шия дівчини вся у синцях.

Інші трагічні та надзвичайні випадки, що трапилися у прямому ефірі у Росії.

Нагадаємо, що у Росії   тіктокер загинув під час зйомки відео.За даними каналу, усе сталося під час небезпечної зйомки.Але все пішло не так, пишуть в Telegram. Як розповідає хід подій Mash, хлопець зачепився за дах машини, кілька разів перекрутився в повітрі і вдарився головою об асфальт. Повідомляється, що від отриманих травм він помер на місці.

Раніше стало відомо, що у Росії жінка в прямому ефірі побила онуку-інвалідаАгресивна бабуся з міста Тива Російської Федерації без причини волала на неповнолітню внучку-інваліда. Потім нанесла їй кілька ударів Ще й погрожувала, що позбавить свою найближчу родичку життя. Вона в той час спілкувалась в прямому ефірі через Instagram. Глядачі прямого ефіру почули звуки ударів, схлипи та крики дівчини. Городяни кажуть, що родина не має скандальної репутації. Але, зважаючи на те, що зафіксовано на відео, соціальні працівники разом з поліцією  прийдуть до   сім'ї з  перевіркою, аби пересвідчитись в яких умовах проживає дівчинка і чи не загрожує їй насильство зі сторони рідних.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини