У Росії сталася пожежа на пороховому заводі: є загиблі (ВІДЕО)

Доля дев'яти осіб залишається невідомою

У Росії сталася пожежа на пороховому заводі. Про це повідомляє видання Кореспондент.

Як стало відомо, інцидент стався на території заводу в Рязанській області. Згідно з даними ЗМІ, в одному з цехів ПГУП Еластик в результаті порушення технологічного процесу сталася пожежа.

Видання передає, що попередньо через пожежу загинули семеро людей і ще десять отримали поранення різного ступеня тяжкості. Дев'ять осіб вважаються зниклими безвісти. Їх доля на цей момент залишається невідомою.

Співробітникам пожежної служби вдалося повністю ліквідувати пожежу на площі 160 квадратних метрів. Встановлюються всі обставини інциденту.

У Мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що над Сполученими Штатами Америки пролетів вогненна куля. Небесне тіло могли бачити мешканці одразу кількох американських міст. Він увійшов в атмосферу нашої планети 20 жовтня. Астрофізик з Гарварда вважає, що об'єкт був падаючим російським військовим супутником. В "Роскомосу" не коментують те, що сталося. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що токсичний газ через виверження вулкана на Канарських островах вже досяг території України. Фахівці фіксують зміст в повітряних масах підвищену концентрацію діоксиду сірки (речовини, що виділяється під час вивержень). Вчені розповіли, що в разі випадання опадів може утворитися слабокислотні дощі. І запевнили, що він не представляє суттєвої небезпеки для здоров'я людини. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.