Головна Новини Світ США У небі над США помітили вогняну кулю: американський астрофізик заявив про падіння російського супутника (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У небі над США помітили вогняну кулю: американський астрофізик заявив про падіння російського супутника (ВІДЕО)

Палаючий об'єкт спостерігали відразу в декількох штатах

21 жовтня 2021, 14:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У небі над Сполученими Штатами Америки помітили палаючий об'єкт. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У небі над США помітили вогняну кулю: американський астрофізик заявив про падіння російського супутника (ВІДЕО)

Палаючий об'єкт в небі над США. Фото: скріншот з відео

Як стало відомо, американське суспільство зі спостереження за метеоритами отримало десятки повідомлень про проліт палаючого боліда в небі над декількома штатами.

Явище помічали від півдня штату Теннесі до півночі Мічигану. Вхід в атмосферу нашої планети невідомого космічного об'єкта був зафіксований 20 жовтня в 00:43 за північноамериканським східним літнім часом.

Як передає Кореспондент, астрофізик з Гарварду Джонатан Макдауелл називає даний об'єкт згорілим в атмосфері військовим супутником Російської Федерації.

У російської корпорації з космічної діяльності "Роскосмос" поки не коментують інцидент.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що вченим вдалося зафіксувати потужний спалах на найбільшій планеті Сонячної системи. Відзначається, що вона є вже другою за місяць. Передбачається, що дане явище могло викликати зіткнення космічного каменю з поверхнею газового гіганта. Спалах спостерігався протягом двох секунд. У Мережі було опубліковано відео, на якому зображений інцидент. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що американська військова база в Сирії була атакована ракетами, які запустили з дронів. Згідно з інформацією в засобах масової інформації, жоден з військових США не постраждав в результаті обстрілу. На даний момент встановлюється розмір матеріальних збитків. Жодне терористичне угрупування не взяло на себе відповідальність за напад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини