У Росії вирішили зайнятися розслідуванням смерті Сталіна: кого підозрюють

У Росії хочуть перевірити причетність західних спецслужб до смерті Сталіна

Комуністична партія "Комуністи Росії" звернулася до ФСБ та Генеральної прокуратури РФ з проханням перевірити можливу причетність західних спецслужб до смерті радянського диктатора Йосипа Сталіна. Як передає портал "Коментарі", про це заявив голова КПКР Сергій Малінкович, пише російське пропагандистське видання "РИА Новости".

"У 71-у річницю від дня смерті І. В. Сталіна партія звернулася до Генеральної прокуратури РФ і ФСБ з проханням перевірити можливу причетність західних спецслужб до смерті Йосипа Віссаріоновича Сталіна, оскільки дуже багато свідчень сучасників Сталіна говорять про можливе отруєння вождя радянських народів агентом впливу Заходу", – заявив Сергій Малінкович.

Зазначається, 5 березня комуністи у Москві також планують покласти квіти до погруддя диктатора, який організував низку масових винищень українців у ХХ столітті.

Читайте також на порталі "Коментарі" - путінський режим намагається оформити війну з Україною на кшталт Другої світової. Відроджуються сталінські структури для репресій проти українців. Про це йдеться в огляді Міністерства оборони Великобританії у Twitter.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президента РФ Володимира Путіна поєднує з колишнім генсеком СРСР Йосипом Сталіним ненависть до України та українців. Сталін свого часу влаштував Голодомор в Україні, вбивши мільйони цивільних. Тепер Путін має таку ж мету, розв'язавши війну проти мирної держави в 21 столітті. Таку заяву зробив глава американської делегації при ООН посол Лінда Томас-Грінфілд.