Головна Новини Світ Росія У Росії "воскресили" Кобзона: яка причина (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії "воскресили" Кобзона: яка причина (ВІДЕО)

У мережі рішення "оживити" Кобзона назвали "мракобіссям"

24 квітня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

Російська  зірка Валерія виступала в Кремлі і викликала обурення в мережах  своїм вчинком. Прихильниця Путіна  співала разом з  Йосипом Кобзоном, артистом, який пішов з  життя  кілька років тому.

У Росії "воскресили" Кобзона: яка причина (ВІДЕО)

У Росії "воскресили" Кобзона (фото з відкритих джерел)

Для  кремлівського виступу покійного "воскресили". Валерія заспівала поруч з голограмою  покійного колеги.  Цей   номер не сподобавсь  навіть  пропагандистським медіа  і самим росіянам. Тому  коментарі  після цього  концерту  були жорсткими і критичними.

"Спіритизм, на який ми заслужили, — з ювілейного концерту Валерії. Фіт з голограмою Йосипа Кобзона під трек "Згадай про мене", — написали про "воскресіння" Кобзона в російських  Telegram-каналах.

При цьому, голограму не можна називати якісною. Зображення  зіркового артиста  чомусь  "заїдало",  обличчя вийшло  мало  схожим. Але  Валерія, була іншої думки, співачка  очікувала на те, що її  спів з "воскреслим" путіністом викликатиме  фурор.

За словами користувачів в мережах,   це називається "блюзнірством і мракобіссям". Також гумористи дотримуються своєї думки  про "концерт Кобзона". Вони жартують, що ліквідовані на війні загарбники йдуть   в пекло, де їх зустрічає співаючий  пропагандист. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор, який зібрався воювати проти українців, відвідав окупований Маріуполь. Актор з  РФ Єгор Бероєв, що виступає  за кремлівську спецоперацію  і підтримує повномасштабне військове вторгнення Росії  проти України, розповів, що  побував  в тимчасово окупованому  Маріуполі. За словами путініста, в місті він побував  на "весіллі". Бероєв показавсь на міській вулиці.  Але  чи  справді він відвідав  Маріуполь — нез'ясованою.  Росіянина  супроводжували камери, все, що відбувалось,  знімали. 

 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kira

24 квітня 2023, 22:09

Открытый поиск сeкc партнеров в вашем городе и по интересам, все анонимно и пока что беcплатно. Реально крутая штука, пользуйся ---- https://urlis.net/club


Новини