У Росії застрелився інженер, ракета якого вбила його бабусю у Харкові (ФОТО)

На російському заводі "Купол" ППО співробітник скоїв самогубство

На російському заводі "Купол" його співробітник скоїв самогубство. Як інформують російські пабліки, на підприємстві почалась перевірка Слідчого комітету РФ. Про це інформує російський інформаційний ресурс "Новая Великая Россия", повідомляє Фокус.

Інженер заводу "Купол" концерну "Алмаз-Антей" застреливсь, бо російська ракета поцілила в житловий будинок в місті Харків, де проживала його рідна бабуся. Росіянин залишив передсмертну записку.

Тіло інженера, який наклав на себе руки, знайшов його товариш, що почав турбуватись відсутністю його на робочому місці. В нагрудній кишені в самогубця було залишено послання зі словами:

"Я, Горобець Антон Ігорович, працював інженером Головного системного конструкторського бюро концерну ППО "Алмаз-Антей" імені академіка О.О. Расплетіна. Кілька днів тому ракета, до якої я доклав руку, прилетіла в Харків до будинку, де жила моя бабуся по лінії мами, вона померла. Я не зміг із цим жити. Те, що зараз відбувається - жах і кошмар. Більше в ньому брати участь я відмовляюся, але й бабусю вже не повернеш. Вибачте мене, будь ласка, але я - так більше не можу", - писав покійний.

В російських медіа пишуть, що на заводі вже почали перевірку представники Слідчого комітету РФ і, вони говорять, що сталось вбивство. Офіційно цю ситуацію ніхто не коментує.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії за дивних обставин помер полковник МВС. В РФ мав місце незвичний інцидент — полковник поліції упав і потім помер на робочому місці під час "продувки" керівництва МВС РФ. Йому стало зле під час проведення селекторної наради в Санкт-Петербурзі.