Головна Новини Світ Росія У Росії за дивних обставин помер полковник МВС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії за дивних обставин помер полковник МВС

РосЗМІ стверджують, що полковник Зав'ялов невдало впав біля входу в магазин

23 січня 2024, 22:15
Поділіться публікацією:

В РФ  мав місце незвичний інцидент — полковник поліції упав і  потім помер на робочому місці під час "продувки" керівництва МВС РФ. Йому стало зле під час проведення  селекторної  наради в Санкт-Петербурзі.

У Росії за дивних обставин помер полковник МВС

У Росії помер полковник МВС (колаж з відкритих джерел)

Мова йде  про  керівника Санкт-Петербурзького-Вітебського  лінійного відділу МВС по транспорту Вадима Зав'ялова, повідомляє Baza

"Йому стало погано на нараді — начальство вирішило, що полковник п'яний. І замість лікарні його відправили на перевірку", — стверджують в публікації.

Російські ЗМІ  повідомляють, що  полковник  невдало впав неподалік входу в магазин 10 січня, травмував голову вдарившись  об кахель. Після перевірки рентгеном,  медики 26-ої районної лікарні Пітера констатували йому забій мозку з переломом кісток склепіння черепа.

Правоохоронець  відмовивсь оформити лікарняний,  бо за кілька днів   до нього мали приїхати  його керівники з МВС.  Вже на селекторній нараді (22 січня) Зав'ялов перестав пізнавати колег і  почав заговорюватись, але в  Міністерстві вирішили, що  полковник просто випив. 

"Полковника затримали і повезли на продувку. Під час перевірки Зав'ялову різко стало гірше, а після він помер", -  повідомляє Baza.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії помер лікар, який обіцяв довголіття Путіну Провідний  російський геронтолог, засновник Інституту біорегуляції та геронтології, академік РАН Володимир Хавінсон пішов з життя, маючи  77 років. Саме цей російський академік в  2017 році наобіцяв господарю Кремля  Путіну “мінімум 20 років” активного життя.  

Науковець, якого російські  медіа назвали “особистим геронтологом” президента Володимира Путіна, ще з  початку 1990-х займавсь  проблемами старіння та продовження активного життя. Він зареєстрував 13 лікарських препаратів та 64 види БАД на основі пептидів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини