У США висміяли майбутні вибори президента Росії

У США не бачать нічого спільного між реальними виборами і тим, що відбуватиметься у РФ у березні

У Росії очікуються найгірші виборчі перегони після вчорашньої заяви диктатора Володимира Путіна про намір вп'яте переобиратися в президенти. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джон Кірбі.

Коментуючи намір Володимира Путіна йти на переобрання, Кірбі зазначив, що це буде найгірша виборча гонка в Росії.

"Це все, що я можу сказати із цього приводу", - додав Джон Кірбі.

Зазначимо, рішення російського диктатора балотуватися на березневих виборах дозволить йому залишатися при владі щонайменше до 2030 року.

Цікаво, що прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков уже заявляв, що його шефа переоберуть на наступний термін із результатом понад 90% голосів.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російський диктатор Володимир Путін, який править уже майже чверть століття, почав робити заяви в ракурсі намічених на березень виборів президента РФ. Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що Путін планує в грудні оголосити про старт своєї виборчої кампанії, тому жене росіян на забій, у тому числі в районі Авдіївки, щоб показати хоч якийсь результат на полі бою. А представники Інституту вивчення війни (ISW) припускали, що передвиборча кампанія Путіна пройде без незручної для нього теми війни в Україні. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" передвиборну метушню в країні-агресорі, а також те, до чого призведе чергове "переобрання Путіна".

Також видання "Коментарі" повідомляло - чи справді РФ намагається розпалити нові війни: як світ розділився на дві коаліції. Експерти детально проаналізували небезпечну ситуацію, що склалася.