Головна Новини Світ Росія У Кремлі заговорили про "відновлення" війни на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заговорили про "відновлення" війни на Донбасі

Пєсков переконував у стурбованості Росії ситуацією

31 березня 2021, 14:30 comments1124
Поділіться публікацією:

Кремль, залишаючи без уваги, що саме через обстріли з російської сторони ситуація в регіоні загострилася, вважає Україну причетною до ескалації на Донбасі. Про це заявив представник президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков, передає "Дзеркало тижня", посилаючись на" Інтерфакс ".

У Кремлі заговорили про "відновлення" війни на Донбасі

Дмитро Пєсков - фото з відкритих джерел

За словами прес-секретаря глави Кремля, останні події можуть стати основою для "відновлення" військових дій в регіоні.

"Ми висловлюємо стурбованість у зв'язку зі зростаючою напруженістю і висловлюємо стурбованість, що так чи інакше українська сторона може піти на провокаційні дії, які приведуть до війни. Звичайно, дуже не хотілося б це побачити", — сказав Дмитро Пєсков.
За даними джерела, коли журналісти запитали його про участь Російської Федерації в бойових діях, він заявив, що мав на увазі "громадянську війну", яка нібито ведеться на Сході України.

Нагадаємо, що сьогодні глава Кремля Володимир Путін провів телефонну розмову з президентом Франції і канцлером Німеччини, обговоривши конфлікт на Донбасі. Однак українська сторона участі в розмові не брала. Експерти вважають, що переговори про Україну без України стали можливі багато в чому через неузгоджену позицію української делегації в ТКГ і Офісу президента щодо так званого франко-німецького плану з врегулювання ситуації в Україні. Фахівці переконані, що саме в цьому полягає план Путіна — вивести Україну з переговорного процесу, показати, що він буде домовлятися тільки з Францією і Німеччиною. І продавлювати свій план реалізації Мінських угод. В тому числі представляючи Росію не як сторону конфлікту, а як посередника в його врегулюванні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

31 березня 2021, 13:49

Продавливать какой свой план-идиоты!! План России один-чтобы Украина выполняла подписанные ей Минские соглашения.А не вертелась,кск карась на сковороде,пытаясь всех обмануть-хотя это чисто хохляцкая черта-считать всех дурнее себя.А значит Украина опять пролетит-как при мазепе.И это будет ее последний пролет-больше история шансов не даст!!!


Новини