Головна Новини Світ Росія В Москві біля Кремля лунає стрілянина: кадирівці захопили будівлю (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Москві біля Кремля лунає стрілянина: кадирівці захопили будівлю (ВІДЕО)

"Заворушка" відбувалася у безпосередній близькості від Кремля - до місця інциденту були стягнуті російські силовики та співробітники поліції.

18 вересня 2024, 19:15 comments11984
Поділіться публікацією:

 У центрі Москви було чути стрілянину, викликану конфліктом за участю кадирівців. За інформацією з російських телеграм-каналів, інцидент стався в бізнес-центрі, де розташований головний офіс маркетплейсу Wildberries. Неподалік знаходиться факультет журналістики МДУ, спочатку повідомлялося про евакуацію будівлі, але згодом інформація змінилася – евакуації не було, а людей всередині закрили.

В Москві біля Кремля лунає стрілянина: кадирівці захопили будівлю (ВІДЕО)

Стрілянина у центрі Москви (фото з відкритих джерел)

Ситуація сталася біля Кремля, і на місце були направлені силовики та поліція. За даними ЗМІ, атака на офіси Wildberries відбулася одразу в кількох місцях Москви за участі чеченських спортсменів. У компанії повідомили про спробу "незаконного проникнення" Владислава Бакальчука та його охорони.

Дружина Владислава, Тетяна Бакальчук, заявила, що її чоловік разом із Сергієм Ануфрієвим та Володимиром Бакіним намагався захопити бізнес. Вона назвала це рейдерським захопленням і звернулася до правоохоронних органів із проханням взяти ситуацію під контроль.

"Заява про нібито переговори, на які приїхала озброєна група, звучить абсурдно, оскільки ніхто про жодні переговори не домовлявся. Я привселюдно звертаюся до правоохоронних органів взяти на контроль цю ситуацію", – зазначила Тетяна Бакальчук.

Інформація свідчить, що Бакальчук звернувся до Рамзана Кадирова за підтримкою для захоплення офісу. На місці працюють слідчі, а поліція проводить огляд будівлі. За попередніми даними, в результаті стрілянини загинула одна людина, ще двоє поранені, а кілька осіб затримано. Серед постраждалих є й правоохоронці, а кількість поранених, за різними джерелами, варіюється від 2 до 9.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Амурській області розбився вертолітв Амурській області Росії зник з радарів вертоліт Robinson R66. Пізніше стало відомо, що він розбився, і всі троє осіб на борту загинули.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини