Головна Новини Світ Росія В Росії можуть заблокувати YouTube: стало відомо чому
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії можуть заблокувати YouTube: стало відомо чому

Роскомнагляд вимагає від YouTube зняти обмеження з російського інформаційного каналу

17 грудня 2021, 18:03
Поділіться публікацією:

YouTube в Росії можуть заблокувати частково або повністю. Причина — обмеження російського німецькомовного каналу RT. Про це повідомляє The Insider.

В Росії можуть заблокувати YouTube: стало відомо чому

Соціальні мережі, фото з відкритих джерел

16 грудня Роскомнагляд направив листа на адресу керівництва Google LLC, що володіє відеохостингом YouTube. В листі вимагали зняти обмеження з каналу RT auf Sendung. Каналом володіє російське ЗМІ RT. В Google мають пояснити з яких причин було запроваджено обмеження діяльності інформаційного каналу. В Роскомнагляді вважають, що обмеження каналу в YouTube — це порушення прав людей на доступ до інформації.

Якщо обмеження не будуть скасовані, то в Росії обмежать роботу відеохостингу. Крім того компанія-власник має понести й адміністративну відповідальність за свої дії. За словами Олександра Ісавніна, Роскомнагляд дійсно може заблокувати YouTube, на який й так вже подано чимало позовів в Росії.

В повідомленні представництва Google в Росії повідомили, що канал RT Deutsch видалили з YouTube через порушення умов використання відеохостингу. Відомо, що якщо будь-який канал видалено, то його власник не має права створювати аналогічні канали на YouTube.

Однак власники створили аналогічне джерело RT auf Sendung після видалення давно створеного каналу RT Deutsch у вересні. Тому YouTube знову прибрав нове джерело RT auf Sendung. Нагадаємо, що 28 вересня Google видалила два YouTube-канали Russia Today — RT DE і Der Fehlende Part (DFP).

Як повідомляє портал "Коментарі", російський Центробанк планує заборонити криптовалюти. Росія роками виступає проти криптовалют, заявляючи, що вони можуть бути використані для відмивання грошей або для фінансування тероризму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини