В Росії випустили фільм про розкішний палац Путіна - його розміри вражають (Фото, відео)

Маєток Путіна розміром майже як 39 князівств Монако

"Фонд боротьби з корупцією", лідером якого є Олексій Навальний випустив документальний фільм про розкішний та гігантський палац президента Росії Володимира Путіна. Відео було розміщено на сайті Фонду.

Маєток знаходиться під Геленджиком. Його територія розміром майже як 39 князівств Монако. Палац відрізаний від світу, до нього важко дібратися будь-яким транспортом.

Палац обслуговує кілька тисяч людей. Персоналу заборонено мати при собі будь-які засоби зв'язку з камерами. Охорона детально за цим слідкує.

Розміри самого палацу вражають. Площа будівлі становить 17 691 квадратний метр. Під ним розміщена ділянка площею 68 гектарів. Ще сім тисяч гектарів території належать ФСБ.

Загалом ціна всього комплексу сягає 100 мільярдів рублів.

На території маєтку є величезний Льодовий палац, храм, оранжерея, амфітеатр. Також маєток має довгий вісімдесятиметровий міст та тунель з виходом до моря.

Цей маєток стане надійною фортецею в разі початку війни, адже до нього неможливо підступитися. До того ж, в будівлі та на території є надійні схованки.


Нагадаємо, що раніше російський історик прогнозував, що у 2021-му році Путіну доведеться покинути пост президента. Пов'язано це з тим, що верхівка влади стурбована падінням репутації Росії та отруєнням Олексія Навального.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що Жириновський назвав кандидатури можливих наступників Путіна. Політик вважає, що в Російській Федерації є сім можливих кандидатів на пост президента. Хто це, читайте в нашому матеріалі.