Головна Новини Світ Росія У 2021 році Путіну доведеться покинути пост президента – російський історик
commentss НОВИНИ Всі новини

У 2021 році Путіну доведеться покинути пост президента – російський історик

Влада Кремля занепокоєна падінням репутації Росії на світовій арені

24 грудня 2020, 10:15
Поділіться публікацією:

В наступному році Володимиру Путіну доведеться покинути свій пост. Цією думкою поділився російський історик Валерій Соловей в ефірі Апостроф TV. За його словами, верхівка влади стурбована падінням репутації Росії та отруєнням Олексія Навального.

У 2021 році Путіну доведеться покинути пост президента – російський історик

Путін може піти з посади президента Росії наступного року. Фото: gazeta.ru

За словами експерта, якби теперішня ситуація трапилася кілька років назад, російська еліта не звернула б на неї уваги. Проте зараз — час транзиту влади.  

"У 2021 році Путін піде і йому абсолютно точно доведеться покинути свій пост — це починає дуже турбувати не стільки його, скільки ті групи та еліти, які розмірковують про майбутнє після Путіна і без Путіна. Їх зараз це дуже турбує. Набагато більше, ніж раніше. Тому одкровення, а точніше викриття Навального з'явилося в найнебезпечніший для Кремля час", — коментує ситуацію Валерій Соловей.

Ситуація з Навальним тільки збільшила переживання та побоювання. Тому Кремль може шукати нові обличчя в російській політиці, аби відновити репутацію в очах Заходу та США.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін затвердив склад Держради РФ. Згідно з документом, президент є головою Держради.

Серед основних функцій органу — розгляд питань про взаємодію публічної влади, обговорення напрямів внутрішньої та зовнішньої політики, а також визначення вектора соціально-економічного розвитку Росії.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що Сполучені Штати Америки продовжили розширювати санкції проти фізичних і юридичних осіб з Білорусі. Обмеження будуть введені проти сорока осіб і чотирьох установ. Всі вони визнані причетними до фальсифікації виборів та придушення мирних протестів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини