В Росії затримали підозрюваного в потрійному вбивстві

Вбиті дівчата — уродженки Башкирії

Слідчі Оренбурзької області, де сталося потрійне вбивство, знайшли на місці злочину речі із залишками біологічних речовин людини, що може бути причетною до кривавого злочину. Про це повідомляє УНІАН.

Повідомляється, що експертиза встановила, що ДНК, виявлене в квартирі, яку винаймали вбиті, належить чоловікові. Особу ймовірного підозрюваного встановили - це Олександр Лазарєв.

Вночі 3 жовтня чоловіка затримали поліціянти в Орську. Лазарєв намагався викрасти автівку. Чоловік вже проник всередину автівки, коли за ним вирушили поліціянти. Побачивши правоохоронців, він вибіг з авто та намагався сховатися в дворі дитячого садка.

Після затримання підозрюваного передадуть слідчим управління в місті Гай, де сталося вбивство трьох студенток. У цьому злочині підозрюють затриманого 30-річного Олександра. Нагадаємо, що молодих дівчат вбили 30 вересня. Одну з них знайшли мертвою біля будинку. Аби приховати злочин, зловмисник вчинив пожежу в квартирі, однак пожежники оперативно загасили її й тіла загиблих від вогню не постраждали.

Раніше у вбивстві підозрювали хлопця 17-річної вбитої. Однак наразі слідство має інші версії подій. Затриманому оголосять про підозру та обиратимуть запобіжний захід.

Про затриманого відомо, що у нього є дочка, він - уродженець Орська. Олександр має судимість за вбивство, вийшов на волю три місяці тому.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Оренбурзькій області, в місті Гай перед світанком 30 вересня невідомий завдав дівчатам колото-різані рани, від чого ті померли до ранку. Особи вбитих встановлено, двом з них 18 та 19 років, одна неповнолітня. Дівчата — уродженки Башкирії. Двоє з дівчат навчалися на третьому курсі.