Головна Новини Світ Росія У Росії жорстоко вбили трьох студенток медколеджу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії жорстоко вбили трьох студенток медколеджу

Слідчі встановлюють обставини трагедії в містечку

30 вересня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

В Росії сталося потрійне вбивство молодих дівчат. Поліція розслідує криваву розправу над студентками. Про це пише Корреспондент.

У Росії жорстоко вбили трьох студенток медколеджу

Тіло однієї з подруг знайшли у дворі, фото РБК-Росія

Відомо, що в Оренбурзькій області, в місті Гай перед світанком 30 вересня невідомий завдав дівчатам колото-різані рани, від чого ті померли до ранку. За іншою версією, дівчат зарубали сокирою. Наразі на місці події знайшли ніж, що може бути знаряддям вбивства. Втім, характер травм у всіх однаковий.

У дворі будинку місцеві мешканці виявили тіло однієї з молодих дівчат. Ще двоє були вбиті в квартирі. Сусіди почули запах диму та викликали пожежників для ліквідації загоряння в помешканні. Однак під час гасіння вогню в квартирі працівники пожежної охорони виявили два трупи дівчат з ознаками насильницької смерті та викликали поліціянтів. 

Загиблі навчалися в медичному коледжі та товаришували між собою. Студентки винаймали житло в будинку по вулиці Молодіжній й того вечора відпочивали та вживали алкогольні напої.

Особи вбитих встановлено, двом з них 18 та 19 років, одна неповнолітня. Дівчата — уродженки Башкирії. Двоє з дівчат навчалися на третьому курсі. За фактом вбивства слідчі регіонального управління відкрили кримінальну справу за частиною 2 статті 105 Кримінального кодексу РФ.

У вбивстві підозрюють хлопця наймолодшої з дівчат, якому наразі 18 років. Слідчі перевіряють усі версії. Відомо, що сусіди не чули музики чи криків. Втім, трагедія сталася рано вранці, коли всі спали.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії психічно хвора дівчина виготовила бомби, але ніхто цього не помітив.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини