В російського репера Тіматі траур: директора його бізнесу в Москві знайдено мертвим

23-річного директора Domino Pizza, якою володіє російський репер Тіматі, знайдено мертвим.

Олександр був директором закладу Domino Pizza на вулиці Федосьїно в місті Москва. Торік заклади цієї піцерії викупив російський репер Тіматі, що погодився взяти автомат в руки і їхати з підрозділами російських загарбників стріляти українців та Антон Пінський.

23-річного Олександра виявили мертвим в підсобному приміщенні піцерії з синцями в ділянці голови. Кухар закладу спустивсь в підсобку і побачив тіло, представники екстрених служб під час огляду знайшли в росіянина гематоми на голові, інформує російське видання SHOT.

Ще поруч з померлим знаходився прозорий пакет з невідомою речовиною. Попередньо зроблено висновок, що Олександр пішов з життя від передозування забороненим препаратом.

При цьому, репер, що підтримує Путіна і ресторатор вложили в ребрендинг закладів 400 мільйонів рублів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що репер з Одеси отримав російське громадянство. Колишній мешканець Одеси Денис Устименко, якого знають завдяки обраному ним сценічному псевдоніму Джиган, показавсь з паспортом РФ. Репер, який промовчав про початок війни на батьківщині та схвалює політику господаря Кремля, цинічно прийшов на вибори з тільки отриманим російським паспортом.

Репер оприлюднив сторіз з виборчої дільниці, де можна побачити, що з боку лежить його червоний паспорт, а артист поставив галочку біля прізвища кандидата Путіна, що вже два роки, як розпочав криваве вторгнення на Україну. При цьому, у сторіз колишній одесит показав відмітку геолокації, що перебуває тепер не серед загарбників, а в приміщенні Головного консульства РФ в Дубаї.