Від прессекретаря Путіна пішла багата дружина: що стало причиною розбрату в елітах

Особисте життя самого Пєскова, кажуть, дало тріщину

Спікер Путіна вже тривалий час демонструє світові, що його "вождь живіший за всіх живих". Але, тим часом особисте життя Пєскова, говорять, дає тріщини. Про це повідомляє Телеграм-канал GeneralSVR(reserv). Зокрема, те, що президентського спікера покинула дружина — відома фігуристка і найбагатша дружина російського посадовця Тетяна Навка.

"На тлі постійних зрад прессекретаря президента Росії Дмитра Пєскова, його дружина Тетяна Навка анонсує розрив стосунків. Це, звичайно, не розкол еліт, але розбрат в елітах теж щонайменше цікавий", — інформують журналісти каналу.

Навка стала дружиною Пєскова 2015 року. В соціальних мережах пішли чутки, що пара розлучилася, бо разом дуже рідко почали з'являтися на публіці. Хоча раніше світились постійно. В подружжя є спільна донька Надія. Важливо, що до знайомства з Пєсковим, Тетяна Навка частенько міняла обранців і не турбувалась, що брала їх з родин.

Відома спортсменка жила на так "ненависному" РФ Заході чимало - 15 років. Вона, до речі, народилася в українському місті Дніпропетровськ та відома тут, як чемпіонка України серед юніорів з фігурного катання.

Важливо, що в березні 2022 року Сполучені Штати та влада Японії встановили санкції проти Тетяни Навки, з причини вторгненням РФ на Україну.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Пєсков розповів, коли світ дізнається, що "спецоперація" в Україні завершена. Бойові дії на території України можуть припинитися лише у тому випадку, коли президент Росії Володимир Путін вважає, що всі його поставлені цілі виконані і російським військовим можна повертатися до місць постійної дислокації.