Головна Новини Світ Росія Пєсков розповів, коли світ дізнається, що «спецоперація» в Україні завершена
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков розповів, коли світ дізнається, що «спецоперація» в Україні завершена

Дмитро Пєсков вважає, що закінчення війни в Україні залежить лише від рішення Путіна.

9 червня 2022, 15:35 comments7540
Поділіться публікацією:

Бойові дії на території України можуть припинитися лише у тому випадку, коли президент Росії Володимир Путін вважає, що всі його поставлені цілі виконані і російським військовим можна повертатися до місць постійної дислокації. Як передає портал "Коментарі", про це заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков. Слова Пєскова цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Пєсков розповів, коли світ дізнається, що «спецоперація» в Україні завершена

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитро Пєсков зазначив, що виконання завдань Путіна і означатиме, що війну в Україні завершено. На сьогоднішній день бойові дії продовжуються, бо всі цілі не досягнуті.

"Президент Путін окреслив завдання спеціальної військової операції. Виконання цих завдань означатиме закінчення цієї спеціальної військової операції", — зазначив Пєсков.

Зазначимо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що депутат Держдуми від Чечні та двоюрідний брат Рамзана Кадирова Адам Делімханов озвучив своє припущення, що терміни війни в Україні точно мають закінчитися до кінця 2022 року. Щодо участі "кадировців" у війні Росії проти України, то Делімханов вважає, що ці бойовики продовжать воювати доти, доки не настане кінець у війні. Вони разом з іншими російськими військовими виконуватимуть ті вказівки, які надходять із Кремля.

Також читайте на порталі "Коментарі" – після просування на Донбасі та захопленні нових територій у Кремлі приймають рішення не гаяти часу і зайнятися тим, щоб призначити свої кадри до "органів влади" так званих "ЛДНР": експерти розповіли з чим це може бути пов'язано – до чого Росія так оперативно готується, коли бойові дії не припинилися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микки

10 червня 2022, 10:47

Иванович, Ну просто необходима специальная операция по денацификации и демилитаризации российской федерации. А так же возврату исконно Украинских земель , возврату свобод и территорий народам захваченных российскими варварами !

Иванович

9 червня 2022, 21:08

Походу нужна встречная специальная операция по денацификации и демилитаризации российской федерации.


Новини