Відома російська актрорка може потрапити на 20 років до в'язниці: у чому її звинувачують

У Рамілії Іскандер вдома провели обшук, в машині актриси знайшли цілих два кілограми наркотиків.

В РФ арештували знану акторку Рамілю Іскандер. Їй світить 20 років колонії, бо вдома в артистки виявили наркотики, два кілограми мефедрону і дозу кокаїну.

"Наркотики були виявлені в ході обшуків в будинку Рамілі Хісамової (справжнє прізвище) в поселенні Марушкінське та в салоні її автомобіля Subaru. Всього поліцейські вилучили трохи менше 2 кг мефедрону і 0,05 г кокаїну. Проти актриси порушили кримінальну справу за замах на збут в особливо великому. Їй загрожують до 20 років колонії", - інформують журналісти російського Telegram-каналу SHOT.

За інформацією російських ЗМІ, обшуки в житлі Іскандер були 29 серпня. Наркотики знаходились, загорнуті в згортки, і були сховані під обшивкою її авто. Тому 46-річну акторку затримали і тепер допитують правоохоронці.

Акторка відома за багатьма ролями в фільмах і серіалах. Вона зіграла роль дружини Івана Грозного в кінофільмі "Цар", ще була задіяна в театрі. Іскандер, розповідають, була актрисою дубляжу.

Зокрема, росіянка озвучила кінострічки, де грала Міла Куніс, Скарлетт Йохансон, Маріон Котійяр. Жінка не писала в соцмережах і рідко розповідала про те, як живе. Так само, ця російська акторка не озвучила власної позиції про початок повномасштабного російського вторгнення проти України. Також невідомо, чи акторка була в рядах прихильників путінського режиму.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка заявила, що готова відправити свої синів вбивати українців. Відома артистка з РФ Наталія Антонова, що грала ролі в багатьох вітчизняних телесеріалах та фільмах, заявила, що пошле власного сина брати участь у війні, яку почав їх агресивний Путін на території України.