Вигнали з роботи: ще одна російська актриса виступила проти війни і режиму Кремля

Анна Казючиц через свою "антиросійську позицію" втратила роботу

Російська акторка Анна Казючиц, завоювала заслужену популярність, бо відома шанувальникам за ролями в багатьох проектах. В тому числі і українських серіалах. Із самого початку повномасштабної війни зірка не зробила ніяких публічних заяв, але російські актори, які працюють з нею, розповідають, яке її відношення до геноциду українських громадян.

Коментуючи ситуацію російським медіа вони повідомили, що вже швидко Анна Казючиц може позбавитись роботи в телепроектах, бо засуджує велику війну. Актрису позбавили ролі у виставі, і є реальною ситуація, що вона залишиться без роботи на телебаченні, де була задіяна в програмі "ДНК".

За словами російських акторів, їх колега часто критично оцінювала вторгнення до України, використовуючи при цьому антивоєнні гасла. З цієї причини Анна багато разів сварилась з акторами, які підтримують путінський режим.

"Антиросійську позицію патріотично налаштовані колеги не вітали, раз у раз спалахувала лайка. Та й постійно слухати всякі гасла і міркування команді вистави було елементарно неприємно", – розповів один з акторів про причину таких сварок.

При цьому, нашу країну підтримують Марія Машкова, Яна Троянова, Лія Ахеджакова та інші зірки з РФ. Багато хто вже залишив Росію та засудив злочинну кремлівську владу.

До слова, ця росіянка відома за ролями в таких кінопроектах, як "Приречена стати зіркою", "Катино щастя", "Криве дзеркало душі", "Посмішка пересмішника", "Ціна минулого", "Лабіринт ілюзій".

З 14 грудня 2020 року вона веде ток-шоу "ДНК" на НТВ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор виступив проти режиму Кремля та звернувся до молоді.