Головна Новини Світ Росія Ще один російський актор виступив проти режиму Кремля та звернувся до молоді
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один російський актор виступив проти режиму Кремля та звернувся до молоді

Дмитро Нагієв в останньому інтерв'ю закликав молоде покоління росіян піти "іншим шляхом"

22 жовтня 2023, 22:55 comments2178
Поділіться публікацією:

Відомий артист з РФ  Дмитро Нагієв,  що час від часу  оприлюднює свої незгодні думки  стосовно воєнної політики   правлячої влади, написав,  що  таки довго  мовчав, але тепер надає поради  майбутньому  поколінню співгромадян. Актор  закликає  "обрати інший шлях".

Ще один російський актор виступив проти режиму Кремля та звернувся до молоді

Дмитро Нагієв (фото з відкритих джерел)

Також він висловлює свій подив стосовно  кривавої  політики кремлівського режиму, який реалізовується саме зараз. Про це Дмитро Нагієв  сказав, відповідаючи  на питання штучного інтелекту.

 На даний час артист   мешкає в  російській столиці  і далі знімається в проектах  російського кінематографа.  Але  відтепер не бере  участі в проектах,  які  мали бути показані на телебаченні, і  ще  призупинив  своє спілкування в  мережі.

"Сьогодні я призупинив своє спілкування у соціальних мережах. Як, зрештою, і в медійному просторі. Для мене це час осмислення. Ми зараз розмовляємо, тому що мені захотілося поговорити, надто довго я мовчав. Але мені не дуже цікаво, що там з ким відбувається", – пояснює свої дії актор.

При цьому, актор не розголошує  в деталях  власну  політичну позицію і утримується від  того, щоб  засуджувати  війну та політику російських  урядовців.  Проте  він натякає, що не розділяє погляди  РФ  щодо політичної  справедливості. Він висловлює впевненість,  що РФ, можливо,  перегляне  свій політичний  вектор в найближчому майбутньому, і  мріє про те, щоб  його країна ніколи  не  становила загрозу для світу.

"Якби я мав можливість щось сказати майбутньому поколінню, я був би щасливий. Отже, майбутні покоління будуть, на нас все не закінчиться. І я б сказав: "Ми обрали якийсь дивний шлях. Спробуйте вибрати інший. Шлях любові, шлях доброти, шлях щастя", – завершив  російський актор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Актор, який втік з Росії, розповів, як промивають мозок в РФ Артист з РФ  Артур Смольянінов, що після початку повномасштабної війни  поїхав з країни, висловив свою думку  про цю  війну і жорстко розкритикував  Путіна. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини