Втратив здатність говорити: тяжкохворому пропагандисту стає гірше з кожним днем

У 2022 році Борис переніс чергову операцію на голові

Пропагандист Борис Корчевніков – один з тих, хто підтримує повномасштабне вторгнення в Україну. Кілька років тому неофіційно передавалась інформація, що в телеведучого серйозні проблеми зі здоров’ям, стверджували, що це пов’язано ніби з онкологією. На даний час російські медіа повідомляють, що тривалий процес лікування та важке хірургічне втручання, яке в Корчевнікова було минулого року, не виправдали бажаний результат

В процесі захворювання у хворого росіянина змінена міміка, ще погіршилась вимова - навіть одне слово він вимовляє важко. При цьому, щоб не втратити спілкування з колегами та друзями, Корчевніков використовує спеціальний прилад, який схожий на слуховий апарат.

"Борису доводиться носити з собою пристрій, який розпізнає мову співрозмовника і виводить сказане ним на екран гаджета. Завдяки цьому чоловік спілкується не тільки з гостями студії свого шоу, а й зі знайомими", - розповіли представники ЗМІ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кремлівський пропагандист повністю оглух. Ще один представник російського пропагандистського фронту Борис Корчевніков, що відкрито виступає за повномасштабну війну на Україні і виправдовує загарбників, повністю глухий. Опальна артистка Яна Поплавська оприлюднила відео з Корчевніковим і повідомила про його секрет. Виявляється, телезірка почувається погано. Але він таки поїхав на "фестиваль", що минулої п’ятниці влаштували в Росії, і який присвячений річниці повномасштабної війни на Україні. Борис Корчевніков зовсім не чує співрозмовників. Він тільки спілкується з ними за посередництвом свого телефона. Людина говорить слова, а спеціальний додаток транслює їх, як текст.