Головна Новини Світ Росія Кремлівський пропагандист повністю оглух: що відомого про його стан (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремлівський пропагандист повністю оглух: що відомого про його стан (ВІДЕО)

Корчевніков не може чути людей і спілкується за допомогою спеціального додатка

26 лютого 2023, 01:30 comments4725
Поділіться публікацією:

Ще один представник російського пропагандистського фронту Борис Корчевніков, що відкрито виступає за повномасштабну війну  на Україні  і виправдовує  загарбників, повністю  глухий. 

Кремлівський пропагандист повністю оглух: що відомого про його стан (ВІДЕО)

Борис Корчевніков (фото з відкритих джерел)

Опальна  артистка Яна Поплавська оприлюднила відео з Корчевніковим і  повідомила про його секрет. Виявляється,  телезірка почувається  погано. Але він таки  поїхав  на "фестиваль", що  минулої  п’ятниці влаштували в Росії, і який присвячений  річниці повномасштабної війни  на  Україні. 

Борис Корчевніков  зовсім не чує  співрозмовників. Він  тільки спілкується з ними за посередництвом  свого телефона.  Людина говорить слова, а спеціальний додаток транслює їх, як текст.

Ще пропагандист   погано  вимовляє себе. Але і  в цій ситуації він і далі підтримує та  розхвалює   кремлівський режим. І цього разу він теж виступав на сцені  так званого "фестивалю".  

Декілька років тому Борис  Корчевніков переніс складну операцію. Йому  видалили пухлину в мозку.  З цієї причини в російського  ведучого почались  ускладнюватись проблеми зі слухом.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що пропагандист Корчевніков розплакався на тлі іконостасу через ухилення росіян від мобілізації. Відомий російський пропагандист Борис Корчевніков, який відоміший як виконавець однієї з ключових ролей у серіалі "Кадети" розридався в прямому ефірі однієї з програм. Причина таких нестримних емоцій актора надто пасивне ставлення більшості росіян до мобілізації. У результаті на емоціях Корчевніков назвав тих, хто не готовий віддати своє життя за Росію, "тліном" та "сміттям". Цікаво, що такий спіч актор промовив, перебуваючи не військової форми десь на фронті чи у навчальному центрі, а в теплій хаті, де за його спиною видно великий іконостас.     

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини