За кого проголосували б росіяни на виборах президента: неочікуване друге місце

Росіяни обрали кандидатури за які б проголовували на виборах президента. Серед результатів є несподівані прізвища, зокрема воєнних злочинців та давно померлих людей.

Компанія Russian Field провела соціологічне опитування, запитавши у росіян за кого б вони проголосували на майбутніх президентських виборах. Про результати дослідження повідомляє портал з посиланням на Russian Field.

Російська соціологічна служба Russian Field провела опитування, де попросила росіян уявити гіпотетичну ситуацію пов’язану з виборами на якій свій голос можна віддати за будь-яку кандидатуру.

На першому місці зі значним відривом виявився російський диктатор Володимир Путін. Свій голос за нього віддали б 30,2% росіян. Ще 28,8% опитаних не змогли дати відповідь, а 4,1% вказали, що проголосували б за себе, або за члена своєї родини.

Згідно з опитуванням реальних конкурентів Путіну немає, однак на другому місці серед публічних людей виявився власник ВПК "Вагнер" Євгеній Пригожин, якого б підтримали 2% росіян. Трійку лідерів замикає ув’язнений у Росії опозиціонер Олексій Навальний – 1,8%.


Цікаво, що росіяни в опитуванні також вказали мертвих персон, серед яких виявився колишній депутат Держдуми РФ Володимир Жириновський та радянський диктатор Йосип Сталін. Росіяни цих кандидатів підтримали б 1,3% та 0,6% відповідно.

Наступні вибори президента Російської Федерації заплановані на 17 березня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній агент КДБ вказав, кого боїться Путін: дві людини.

Також "Коментарі" писали, що налякані жителі Бєлгородської області Російської Федерації звертаються до місцевої влади з проханням надати зброю перед українським контрнаступом.