Головна Новини Світ Росія Колишній агент КДБ вказав, кого боїться Путін: дві людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній агент КДБ вказав, кого боїться Путін: дві людини

Посадовець, що працював у російському Комітеті державної безпеки (КДБ) назвав двох диктаторів, яких боїться президент Росії Володимир Путін.

19 травня 2023, 18:52 comments1766
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній агент КДБ Сергій Жирнов заявив, що Володимир Путін не поважає західних політиків і взагалі не бере їх до уваги. Однак розповів, що російський президент боїться лише двох людей у ​​світі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на 24 канал.

Колишній агент КДБ вказав, кого боїться Путін: дві людини

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

За словами колишнього співробітника КДБ і російської зовнішньої розвідки Сергія Жирнова, президент РФ Володимир Путін зневажає всіх лідерів заходу, тому серед них немає тих, кого боїться російський диктатор.

Однак Жирнов вказує, що є два лідери на азійському континенті, яких поважає та побоюється Володимир Путін. На його думку – це китайський лідер Сі Цзіньпін та президент Туреччини Реджеп Ердоган.

За його словами Ердоган особливо привернув увагу та шану Путіна, коли у листопаді 2015 року Туреччина збила російський літак поблизу сирійсько-турецього кордону. Це вперше з 50-х років, коли член НАТО збив російський літак.

"Ердоган – це такий свій диктатор, це майже виглядає, як республіка Радянського Союзу для Путіна", — говорить колишній агент КДБ Сергій Жирнов та додає, що таке відношення у Путіна склалось попри те, що Туреччина входить до НАТО.

Своєю чергою Сі Цзіньпіна Путін поважає і остерігається через могутність Китаю, ймовірно, навіть відчуваючи заздрість через вищий рівень ВВП КНР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Європейський Союз звернувся до Китаю з закликом натиснути на Російську Федерацію.

Також "Коментарі" писали, що головний конкурент Ердогана на виборах президента Туреччини Кемаль Киличдароглу різко критикує його за співпрацю та залежність від Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини