"Забрала швидка": колишня українка, яка співає для режиму Кремля, потрапила в біду

Наташа Корольова розповіла, як під час відпочинку вона викликала швидку допомогу.

Співачка Наташа Корольова, яка залишила Україну і продовжує свою кар'єру в Росії, поїхала на відпочинок у Гагру разом із подругою, сином та невісткою. Проте під час відпочинку трапилася неприємна ситуація.

У своїх соціальних мережах Корольова повідомила, що її подрузі знадобилася медична допомога, і вони викликали швидку. Співачка не уточнила, що саме сталося з її подругою, але заспокоїла підписників, запевнивши, що зараз з нею все гаразд.

"Все буває в гастрольному житті! Марину забрала швидка. Ну що робити? З Мариною все гаразд," - написала Корольова.

Також вона висловила подяку лікарям за оперативну допомогу і зазначила, що зараз приходить до тями після цієї події.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що колишня співачка з України показала свого чоловіка-стриптизера в неадекваті. В травні екс-киянка Наташа Корольова разом зі своїм чоловіком Тарзаном (Сергій Глушко) вирушили до санаторію поправити здоров'я: в них ніби був нервовий зрив через хейт та "відміну" виступів в країні-окупантці.

Але, відпочинок на природі та лікувальні процедури дають знаменитостям мізерний ефект. Для прикладу, недавно Тарзана його дружина відзняла у вкрай дивному стані. На відеоролику, яке зняла Корольова для Instagram, Тарзан одягнув безглузду дитячу шапочку, яка має форму скальпа Шрека – персонажа з однойменного мультику кіностудії DreamWorks. Тарзан тут виглядає дуже задоволеним собою.

Далі в кадрі він почав вилуплювати очі, корчити гримаси, потім почав колупати в носі. В Наташи Корольової такий стан чоловіка викликав тільки нервовий сміх.