Головна Новини Світ Росія Лікування не допомагає: колишня співачка з України показала свого чоловіка-стриптизера в неадекваті
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікування не допомагає: колишня співачка з України показала свого чоловіка-стриптизера в неадекваті

Тарзана у безглуздому вбранні гримасував на камеру і колупав у носі.

26 травня 2024, 23:45 comments3814
Поділіться публікацією:

В травні  екс-киянка  Наташа Корольова разом  зі своїм чоловіком Тарзаном (Сергій Глушко) вирушили до санаторію поправити здоров'я: в них ніби  був нервовий зрив через хейт та "відміну" виступів в країні-окупантці.

Лікування не допомагає: колишня співачка з України показала свого чоловіка-стриптизера в неадекваті

Наташа Корольова і Тарзан (фото з відкритих джерел)

Але, відпочинок на природі та лікувальні  процедури дають  знаменитостям мізерний ефект. Для прикладу, недавно Тарзана його  дружина відзняла  у вкрай дивному стані.

На відеоролику, яке зняла Корольова для Instagram, Тарзан  одягнув  безглузду дитячу шапочку, яка  має  форму скальпа Шрека – персонажа  з однойменного мультику  кіностудії DreamWorks. Тарзан тут виглядає  дуже задоволеним собою.

Далі в кадрі він  почав вилуплювати очі, корчити гримаси, потім  почав колупати в носі. В Наташи Корольової  такий стан чоловіка  викликав  тільки  нервовий сміх.

Лікування не допомагає: колишня співачка з України показала свого чоловіка-стриптизера в неадекваті - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що опухла співачка з України вийшла на зв'язок після того, як потрапила в лікарню. Колишня українка,  а тепер російська артистка  Наташа Корольова, яка народилась в Києві, проте  проживає   в країні- агресорці  РФ, показалась після інформації про  критичний стан здоров'я зірки. 

Зараз  на  власній сторінці в Instagram, вона показалась в новому відеоролику, де відзняла себе крупним планом. На фотографії  Корольова якась  опухла, навіть не беручи  до уваги  сильний фільтр. Користувачі також побачили зміну в зовнішності  зірки і  почали коментувати, як вона виглядає. "Без макіяжу господи на кого схожа?", "Скрізь все однаково. Зуби вставні, губи надувні, навіщо?", "Чо з мордою", — пишуть  користувачі.

Ще раніше Наташа Корольова  виконала нову пісню про випускний. В коментарях висміюють її спроби молодитись.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини