Захарова з істерикою пригрозила Греції через ймовірну передачу Україні С-300

Нещодавно у Греції заявили, що можуть передати Україні комплекси С-300, якщо США розмістять замість них на Криті свої ЗРК Patriot

Представниця МЗС РФ Марія Захарова знову видала нову заяву з погрозами через військову допомогу Україні. Через ймовірну передачу нашій країні Грецією систем протиповітряної оборони С-300. Про це повідомляє пресслужба МЗС країни-агресорки.

Захарова заявила, що РФ вважає "провокаційними" та "ворожими" заяви щодо постачання Україні С-300 та інших засобів ППО російсько-радянського зразка.

Окрім цього, вона звинуватила Грецію у "злочинній війні проти мирного цивільного населення Донбасу, Запоріжжя та Херсонщини, у тому числі численних етнічних греків, які там проживають". Якщо країна таки вирішить дати Україні зброю.

На кінець Захарова нагадала Греції про існування "російсько-грецьких міжурядових угод про військово-технічне співробітництво від 30 жовтня 1995 року та про постачання продукції військового призначення від 3 грудня 2013 року", що забороняють країні реекспорт поставленої російської військової техніки третій стороні без згоди РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін вирішив роздаровувати кримські землі. Президент Росії Володимир Путін видав розпорядження, за яким учасникам війни, які відзначилися, рекомендується безоплатно видавати земельні наділи. Видання "Осторожно, новости" опублікувало копію документа підписаного президентом Російської Федерації. Згідно з розпорядженням, Путін вирішив дарувати землю в Підмосков'ї, Криму та Севастополі військовим, нагородженим за заслуги на війні, ветеранам бойових дій, родичам загиблих. Указ підписано 19 грудня. Разом з тим, військові Російської Федерації продовжують укріплювати лінію оборони на кордоні Херсонської області та Криму