Головна Новини Світ Росія Путін вирішив роздаровувати кримські землі, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вирішив роздаровувати кримські землі, - ЗМІ

Вождь Кремля вирішив дарувати "героям війни" землю в Криму

19 грудня 2022, 16:51
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін видав розпорядження, за яким учасникам війни, які відзначилися, рекомендується безоплатно видавати земельні наділи, пишуть "Коментарі".

Путін вирішив роздаровувати кримські землі, - ЗМІ

Президент Росії видав розпорядження

Видання "Осторожно, новости" опублікувало копію документа підписаного президентом Російської Федерації. Згідно з розпорядженням, Путін вирішив дарувати землю в Підмосков'ї, Криму та Севастополі військовим, нагородженим за заслуги на війні, ветеранам бойових дій, родичам загиблих. Указ підписано 19 грудня.

Разом з тим, військові Російської Федерації продовжують укріплювати лінію оборони на кордоні Херсонської області та Криму – зміцнюють також оборону та охорону об’єктів водопостачання до тимчасово окупованого українського півострова. Задля охорони Північнокримського каналу загарбники додатково направили підрозділи нещодавно мобілізованих з краснодарського краю.

Як писали "Коментарі", Володимир Путін влаштував пастку для російських бізнесменів на початку війни з Україною: створив несприятливі умови для російських бізнесменів та олігархів, адже показав їх по телебаченню таким чином, ніби вони підтримують військові дії.
Раніше портал "Коментарі" повідомляв скільки Російська Федерація готова втрати військового особового складу у війні з Україною. Також "Коментарі" писали про Валерія Залужного, який назвав чим відрізняється російська армія від українського війська, що отримали подібні тактики та стратегії від СРСР. Описуючи російських командирів головнокомандувач ЗСУ порівняв їх з персонажем твору "Ревізор" українського письменника Миколи Гоголя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

67678

19 грудня 2022, 17:16

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини