Захарова звинуватила Київ у тому, що він не скористався "щедрою" пропозицією Путіна

Захарова заявила, що після операції у Курській області жодні переговори з Україною неможливі

РФ не вестиме жодних переговорів із "київським режимом" після "терористичної атаки" України на Курську область, заявила офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова.

"У червні цього року президент Росії, мені здається, можна навіть сказати, виявивши добру волю, висунув цілком реалістичні пропозиції, вони були спрямовані на довгострокове та справедливе врегулювання", - заявила Захарова.

Але, за її словами, влада України на чолі з президентом Володимиром Зеленським замість того, щоб всерйоз розглянути "найщирішу пропозицію" російської сторони, здійснила "криваву терористичну атаку на Курську область, її мешканців".

При цьому Захарова вважає операцію в Курській області "суїцидальною" для української влади.

Водночас офіційний представник МЗС Росії вигадав якісь "звірства", які нібито чинять українські військові.

"Українські бойовики, іноземні найманці по-справжньому творять звірства, розстрілюють мирних людей, волонтерів, завдають ударів по цивільній інфраструктурі, б'ють прицільно журналістам, створюють загрози для об'єктів ядерної енергетики. Ну, які тут мирні переговори за таких умов і з ким можна їх проводити? Звичайно, про жодні мирні переговори з терористичним київським режимом мови бути не може", - заявила Захарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше Захарова заявила, що на Курщині нібито воює багато "іноземних найманців". Крім цього, вона накинулася на країни Заходу через те, що вони думають над тим, чи дозволяти Україні бити їхньою зброєю територією Росії.