Залишився справжній скелет: російська актриса екстремально схудла (ФОТО)

Катерина Варнава жахнула шанувальників зовнішнім виглядом.

Російська актриса та учасниця комедійного шоу "Камеді Клаб" Катерина Варнава, яка раніше висловилася проти військового вторгнення Росії в Україну, привернула увагу своїм зовнішнім виглядом, що викликало обурення у росіян.

Зазвичай струнка Варнава зараз виглядає майже анорексично і зовсім не схожа на себе в минулому. Пропагандистські ЗМІ повідомляють, що нещодавно Катерина зізналася, що пів року тому переживала важкий період. У той час вона впала в депресію і набрала 25 кілограмів, через що навіть з'явилися підозри щодо її можливого вагітного стану.

Однак зараз вона різко схудла і виглядає майже хворобливою. Деякі росіяни зазначають, що Варнаву складно впізнати, і порівнюють її зовнішність із виглядом скелета.

Варто зазначити, що актриса підтримала Україну ще в перші дні вторгнення. Вона зізналася, що була шокована подіями: "Протягом кількох годин я не розуміла, в якому паралельному світі перебуваю... дуже хвилююся, дуже переживаю за близьких, за друзів, за колег. У соціальних мережах мені надходять одне за одним повідомлення про те, що зараз відбувається... різні дуже полярні повідомлення... від прохань не мовчати до персональних звинувачень і погроз. Я дивлюся ваші відео з ваших будинків і вулиць, читаю коментарі про те, як страшно... І повірте... нам страшно не менше. Ми шоковані, нам боляче, соромно... Навіщо це все відбувається? Для чого? Тут не буде переможців, якщо все так продовжиться".


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка, яка підтримує режим Кремля, перелякала своїм виглядом. Російська співачка Надія Бабкіна, яка підтримує повномасштабне вторгнення РФ в Україну, поділилася фотографією з відпустки, яка викликала хвилю негативних коментарів.