Головна Новини Світ Росія Жертва пластики: російська співачка, яка підтримує режим Кремля, перелякала своїм виглядом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жертва пластики: російська співачка, яка підтримує режим Кремля, перелякала своїм виглядом (ФОТО)

Надія Бабкіна помітно скинула вагу і схвилювала цим шанувальників.

6 серпня 2024, 23:40 comments2595
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Надія Бабкіна, яка підтримує повномасштабне вторгнення РФ в Україну, поділилася фотографією з відпустки, яка викликала хвилю негативних коментарів.

Жертва пластики: російська співачка, яка підтримує режим Кремля, перелякала своїм виглядом (ФОТО)

Надія Бабкіна (фото з відкритих джерел)

У своїх соцмережах путіністка опублікувала фото, на якому постала в шортах і сорочці, зазначивши: "Крим для мене не тільки місце сили, а й місце щастя!" Вона говорила про незаконно окупований росіянами український півострів.

Шанувальники, однак, висловили свої занепокоєння щодо зовнішнього вигляду артистки:

  • "Це не Бабкіна"
  • "Трохи налякала фотографія"
  • "Її взагалі не впізнати. Одна голова. Перебір якийсь"

Такі коментарі показують, що багато людей були здивовані її зовнішнім виглядом на фото.

Жертва пластики: російська співачка, яка підтримує режим Кремля, перелякала своїм виглядом (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Корольова перелякала мережуЩе одна зрадниця  Наташа Корольова, що народилась в Україні,  проте мешкає  в РФ і  нічого не говорить  про жорстоке військове вторгнення,  налякала  власною зовнішністю. У  виконавиці з РФ   "пливе" обличчя,  і це їй не вдається  приховувати. 

В соціальних  мережах  оприлюднено нове відео, де  співачку   знято без фільтрів. Опальна виконавиця не  сподівалась, що на відео  буде виглядати  таки не так, як на власних "відфотошоплених" фотознімках.  Прихильники виконавиці в мережі  жахнулись. Корольова відчутно змінилась, бо  зловживала "уколами краси", зараз  її зовнішність ніби "пливе" від  лишніх маніпуляцій на  шкірі обличчя. Видуті щоки  сильно  "тягне" вниз, є глибокими носогубні зморшки, окремо  виділяється підборіддя, що  "живе своїм життям" – виконавиця,  судячи з цього відео,  не тільки позбулась совісті, але й залишилась ще без колишньої  зовнішності.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини