Зірку бандитського серіалу РФ зі скандалом вигнали з ТБ

Микита Кологривий посварився з ведучим

Російський кіноактор, який виконав головну роль в скандальному серіалі "Слово пацана" де йдеться про розгул молодіжної злочинності в місті Казань, завітав на одне телевізійне шоу і втрапив в чергову скандальну історію.

На телешоу з Олександром Гордоном "Закритий показ" обговорювали фільм "Подільники". Головний герой сюжету 10-річний хлопчик Ілля, батька якого вбили. Злочинець залишивсь безкарним. Але хлопчик не погодився ся з цим і влаштовував полювання на вбивцю.

Там актор Микита Кологривий сказав, що цей кінофільм про свідомість і побут мешканців РФ.

"І про наслідки, які в нашому побуті виникають через якісь міжусобиці, проблеми, які виникають через потребу певну. Я це побачив так в кіно", - продовжив він.

Гордон почав критикувати слова Кологривого і відповів, що після такої рецензії не переглянув цей фільм.

Актор на підвищених тонах на це відреагував. "Ми ж на шоу, хочете я вам в трьох словах взагалі всю передачу закінчу?"

Але Олександр Гордон сказав, що сам буде вирішувати, "чого хотіти, а чого не хотіти", і сказав зірці завершити свою думку.

"Що у нас тут, тоталітаризм чи що? Ні, я вас запитую зараз. "Давайте я буду хотіти..."", - відповів на це Микита Кологривий.

Далі ведучий шоу поцікавився у актора, чи має бажання він сваритись в ефірі.

"Я хочу вам пояснити просту річ. Це програма, в якій я ведучий. Значить, я визначаю, що для цієї програми добре, що погано. Якщо ви згодні, тоді відповідайте на моє запитання. Якщо ні, вас ніхто не тримає", - заявив телеведучий.

Після цієї репліки зірка серіалу залишив студію.

"Я з вами діалог не знайду",- сказав на прощання Кологривий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що зірка серіалу "Слово пацана" записав цинічне звернення.