Головна Новини Світ Росія Зірка серіалу "Слово пацана" записав цинічне звернення, де підтримав окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу "Слово пацана" записав цинічне звернення, де підтримав окупантів

Актор Микита Кологривий записав цинічне відеозвернення

22 січня 2024, 23:20 comments1273
Поділіться публікацією:

 Артист з РФ  Микита Кологривий, який відомий за скандальним серіалом  "Слово пацана. Кров на асфальті"  висловивсь за підтримку   загарбників. Актор  у військовій формі знявся у  відеозверненні під час зйомок ремейка  ще одного пропагандистського фільму "У серпні 44-го".

Зірка серіалу "Слово пацана" записав цинічне звернення, де підтримав окупантів

Актор Микита Кологривий (фото з відкритих джерел)

На відео  росіянин  цинічно дякує російським  воякам за захист і безпеку.  Але  він не уточнює  від чого його захищають  військові. 

"Дорогі друзі, дорогі брати, бійці! Що хочеться сказати нам, артистам. Ми граємо зараз, у воєнний час, ваші долі, намагаємося зробити це чесно. І, якщо чесно, ми вдячні за те, що ми можемо в безпеці займатися нашою творчістю, нашою професією. А цю безпеку забезпечуєте нам ви на передку. Тому що можу сказати? Велике спасибі, що ви там займаєте наші місця. Будьте здорові! Чекаємо вас додому", — сказав на відео   Микита  Кологривий.

Більше всього,  сам ролик  був  записаний   теплої  пори року, але завірусився він тільки  тепер.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський співак засвітився на окупованому ДонбасіВиконавець з РФ, що  одобрив кровопролитну війну своєї країни проти українців, Діма Білан прибув на територію тимчасово окупованого  Донбасу. Там  співак показово  побував  в лікарні  та притулку  для тварин.

Можливо, цей путініст саме таким способом хоче  "відмитися" перед злочинним  режимом  власної країни після  своєї участі в скандальній "голій вечірці" Насті Івлєєвої. Також  зірка має надію, що цією поїздкою в міста  окупованого  Донбасу  він  знову показуватиме  свою  прихильність  до РФ і проти його виступів  на території  країни-агресора не  буде протестів. 
 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Navigator

23 січня 2024, 07:27

Молодцы все те артисты, что поддерживают российских бойцов. Скорее бы уже бойцы освободили Украину от укронацистской мрази.


Новини