Зізнавався у коханні Україні: білоруський репер "перевзувся" та став на бік терористів РФ

Репер Серьога викрав власних дітей і лишив їх без матері

Білоруський репер Серьога (Сергій Пархоменко), який тривалий час проживав у Києві та був суддею українського вокального шоу, зробив цинічну заяву щодо нападу Росії, що особливо жорстоко виглядає в день, коли росіяни завдали ракетного удару по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві.

В інтерв'ю пропагандисту Борису Корчевникову Пархоменко згадав про своє десятирічне перебування в Україні разом із дітьми, яких йому народила українка на ім'я Поліна.

"Я зробив усе, щоб вивезти своїх дітей звідти. Мене не можна було змусити до зради. Мені не довелося змінювати свої переконання, лицемірити або кривити душею. Після початку війни я отримував погрози і дзвінки, на мене намагалися тиснути, але це було неможливо, адже єдине, що могло б мене зачепити, це мої діти", - сказав Пархоменко.

Виконавець скаржився на спроби натиснути на нього через його синів. "Їх могли б взяти в заручники для того, щоб використовувати мене як інформаційну зброю. Був би великий спектр можливостей", - додав він.

Серьога також зазначив, що розповідає своїм дітям про політичні події у світі, пояснюючи їм, що є добро, а що зло.

"Я, як батько, повинен передати своє бачення. Маю на це право, тому що вони продовження мене, їм жити після мене. І я, як носій довгої історії, маю їм усе передати, зобов'язаний. Без історії вони не матимуть коріння, будуть беззахисними та відірваними від реальності. Їх можна буде ввести в оману, ними можна буде маніпулювати. Тому моє завдання – пояснювати, що є добро, що є зло, і на своєму прикладі показати це. Іншого виходу немає, якщо у вас є діти", - підсумував репер.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що тяжкохворий російський пропагандист заговорив про свій похорон. Борис Корчевніков, російський телеведучий і один із головних пропагандистів путінського режиму, вже багато років бореться з пухлиною мозку. Після операції він почав стрімко втрачати слух, що значно ускладнило його роботу.