Головна Новини Світ Росія Тяжкохворий російський пропагандист заговорив про свій похорон
commentss НОВИНИ Всі новини

Тяжкохворий російський пропагандист заговорив про свій похорон

Борис Корчевников задумався про похорон після погіршення стану здоров'я.

25 червня 2024, 23:30 comments2142
Поділіться публікацією:

 Борис Корчевніков, російський телеведучий і один із головних пропагандистів путінського режиму, вже багато років бореться з пухлиною мозку. Після операції він почав стрімко втрачати слух, що значно ускладнило його роботу.

Тяжкохворий російський пропагандист заговорив про свій похорон

Борис Корчевніков (фото з відкритих джерел)

Як він зізнався в інтерв'ю російським ЗМІ, Корчевніков вже почав просити Бога про зцілення, адже його стан здоров'я впливає на його професійну діяльність. Він також задумався про смерть і власний похорон.

"Я хочу, щоб знали, що все, що вони говорять, я чую і сумую про те, що не можу відповісти," — зазначив Корчевніков.

Корчевніков перебуває у санкційних списках усіх країн Євросоюзу, України та Швейцарії через його роль у поширенні російської пропаганди під час вторгнення Росії в Україну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що тяжкохворому пропагандисту стає гірше з кожним днем. Пропагандист Борис Корчевніков – один з тих, хто підтримує   повномасштабне вторгнення в Україну. Кілька років тому неофіційно передавалась інформація, що в телеведучого серйозні проблеми зі здоров’ям, стверджували, що це пов’язано ніби з онкологією.  На даний час російські медіа повідомляють,  що тривалий процес  лікування та важке хірургічне втручання, яке в Корчевнікова було  минулого року, не виправдали  бажаний результат.

В процесі  захворювання у хворого росіянина  змінена міміка,  ще погіршилась вимова -   навіть одне слово  він вимовляє  важко. При цьому, щоб не втратити  спілкування з колегами та друзями, Корчевніков  використовує  спеціальний прилад, який  схожий на слуховий апарат. Завдяки цьому чоловік спілкується не тільки з гостями студії свого шоу, а й зі знайомими.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.kleo.ru/

Новини