Головна Новини Світ Пiвденна Америка Смертоносний землетрус у Мексиці: число жертв зростає
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертоносний землетрус у Мексиці: число жертв зростає

Після потужного землетрусу Мексика пережила ще майже півтисячі повторних підземних поштовхів

24 червня 2020, 10:37 comments1265
Поділіться публікацією:

Жертвами потужного землетрусу у Мексиці стало, щонайменше, шестеро чоловік. Підземні поштовхи магнітудою 7,4 відбулися напередодні, після чого люди відчули ще 447 афтершоків. Про це йдеться у повідомленні Міністерства громадської безпеки країни.

Смертоносний землетрус у Мексиці: число жертв зростає

Фото: AP Photo/Luis Alberto Cruz Hernandez

Землетрус мав руйнівну силу. У штаті Оахако удар стихії був найпотужнішим. Зруйновано або пошкоджено безліч будинків і будівель. Погіршили ситуацію і повторні підземні поштовхи. Найсильніший з них був магнітудою 4,6.

Людей досі шукають під завалами. Крім шістьох загиблих є ще близько 30 постраждалих. Частина з них знаходиться у лікарні. Більшість травмованих і всі загиблі зі штату Оахака.

"У штаті півтисячі будинків, які постраждали в результаті землетрусу. Також частково пошкоджено 15 медичних та чотири археологічних центри. Ми фіксуємо зсуви на трьох федеральних автомагістралях, а також у п'яти регіональних", — повідомили в Управлінні цивільного захисту штату.

Загалом землетрус відчули жителі одинадцяти штатів. Крім Оахаки це були Герреро, Чіапас, Табаско, Морелос, Пуебла, Веракрус, Мічоакан, Ідальго, Тласкала і Мехіко. Однак там таких серйозних руйнувань немає.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що від удару стихії страждають західні регіони України. Після сильних злив, вода затопила сотні будинків, цілі села сидять без світла і газу, а з деяких почали евакуювати жителів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.gob.mx/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини