В одному зі штатів Мексики знайшли десять трупів у центрі міста: що сталося

У Мексиці розслідують насильницьку смерть громадян

У мексиканському штаті Сакатекас 6 січня посеред площі у центрі міста виявили позашляховик Mazda, де лежали тіла 10 людей. На місце прибули правоохоронці та криміналісти. Повідомляється, що автівка була припаркована неподалік офісу губернатора штату. Про це пише BBC.

Вранці комунальні служби знайшли покинуте авто у центрі міста та викликали поліцію. Поки що відомо, що автівку там залишив чоловік. Водій пішов геть з місця іншою дорогою.

Як повідомив під час пресконференції губернатор штату Сакатекас Девід Монреаль, на тілах покійників були ознаки побиття. Пізніше губернатор написав у соціальній мережі Twitter про арешт підозрюваних у смерті 10 осіб, однак поки що поліціянти не встановили їх особи.

У Міністерстві безпеки Мексики повідомили, що відправлять до штату кращих детективів які мають допомогти місцевим поліціянтам розслідувати вбивство. Про особисті дані загиблих у поліції інформації ще не надали.

Втім, це не поодинокий випадок. У цьому штаті вже траплялися такі події, коли тіла залишали у громадських місцях. Повідомляється, що у регіоні конкуруючі злочинні угрупування, що продають наркотики, "ділять" територію впливу між собою та залишають жертв у людних місцях.

Як повідомляв портал "Коментарі", на мексиканському курорті сталася стрілянина. Кримінальні елементи з групи місцевих наркодилерів влаштували стрілянину на курорті у Мексиці. Один турист отримав поранення, також було вбито двох місцевих чоловіків.

Також ми писали, що у Мексиці сталася масштабна аварія. У мексиканському штаті розбилася вантажівка, у якій їхали понад 200 нелегальних мігрантів із Гватемали та Гондурасу, серед них було 10 дітей.