Байден став кандидатом в президенти США, який отримав найбільшу кількість голосів на виборах за всю історію

У Байдена зараз вже 70 494 827 голосів, а підрахунки ще тривають

Результат голосування Байдена у виборах на пост глави держави, які пройшли вчора, 3 листопада, на цей момент сягнув понад 70 мільйонів голосів, що приблизно на 1 млн більше, ніж отримав Обама 12 років тому (69 млн 498 тис.). Про це повідомляє авторитетне видання The Guardian.

При цьому результат не можна назвати остаточним, тому що підрахунок голосів триває.

На вечір сьогоднішнього дня за Трампа віддали свої голоси 67 млн 305 тис. - це більше його результату 4 роки тому, і в той самий час більше, ніж отримав Обама у 2012 році. Отже, за рейтингом Трамп є третім в списку президентів-рекордсменів за весь час існування США.

Експерти пояснюють, що такі цифри є наслідком того, що в цей раз в США проголосувала рекордна кількість людей. Понад 100 мільйонів громадян Америки проголосували достроково.

Нагадаємо, вчора, 3 листопада 2020 року в США пройшли загальні вибори глави держави, членів сенату, Палати представників, губернаторів, а також представників місцевої влади.

На момент 19.30 за Київським часом стало відомо, що Байдену віддали голоси 238 виборників, а Трампу - більш ніж у 2 рази менше: 213.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в штабі Байдена заявили про важливу перемогу.